Ranko Radulović doveden u KCCG, pa vraćen u istražni zatvor

Radulović, albanski državljanin Erogen Brajović i Kotoranin Igor Vukotić se prema tvrdnjama SDT formirali su kriminalnu grupu koja je pripremala likvidacije više policijskih funkcionera i pripadnika kriminalnog miljea
11718 pregleda 3 komentar(a)
Sa jednog od ranijih privođenja Radulovića, Foto: Luka Zeković
Sa jednog od ranijih privođenja Radulovića, Foto: Luka Zeković

Jedan od navodnih organizator kriminalne organizacije koja je pripremala više likvidacija, Nikšićanin Ranko Radulović vraćen je u istražni zatvor u Spužu iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) u koji je jutros doveden navodno zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Prema saznanjima "Vijesti", ljekari KCCG konstatovali su da Raduloviću medicinska zaštita može biti pružena u zatvorskoj bolnici.

Osim više pripadnika sprovodničke službe Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) u Spužu, Radulovića je obezbjeđivala i policijska patrola koja je Radulovića i sprovodnike UIKS pod rotacijama sprovela od zatvora do bolnice i nazad.

Radulović, albanski državljanin Erogen Brajović i Kotoranin Igor Vukotić prema tvrdnjama Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) formirali su kriminalnu grupu koja je pripremala likvidacije više policijskih funkcionera i pripadnika kriminalnog miljea zbog čega im se sudi u Višem sud u Podgorici.

Bonus video: