Podgorica: Policija privela 45 osoba zbog incidenata koji su se dešavali prethodne dvije noći

"Osam lica je lišeno slobode zbog napada na policijske službenike i kamenovanje policijaca. Ostala lica će biti prekršajno procesuirana zbog izazivanja incidenta na području Glavnog grada. Osim toga, policija je sinoć u Zeti privela 10 lica koja su se okupljala i spremali se na izazivanje nereda"
11512 pregleda 39 komentar(a)
Ispred hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Ispred hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Ažurirano: 31.12.2019. 14:00h

Podgorička policija je sinoć privela 45 lica na dvije lokacije zbog napada na policiju i incidente koji su se dogodili prije dvije noći, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, policija u Podgorici je sinoć, spovodeći preventivne aktivnosti u svim dijelovim grada, privela 35 lica zbog napada na policijske službenike i incidenata koji su izazvani 29. decembra.

"Osam lica je lišeno slobode zbog napada na policijske službenike i kamenovanje policijaca. Ostala lica će biti prekršajno procesuirana zbog izazivanja incidenta na području Glavnog grada. Osim toga, policija je sinoć u Zeti privela 10 lica koja su se okupljala i spremali se na izazivanje nereda. Kod jednog od privedenih lica policija je pronašla tzv. fantomku, palicu i sredstvo komunikaciji a prema ovom licu se preduzimaju policijske aktivnosti", navodi se u saopštenu Uprave policije.

Oni podjećaju da je policija procesuirala 27 lica zbog krivičnih djela i prekršaja počinjenih na teritoriji Crne Gore zbog incidenata koji su se dešavali prethodnih dana.

"Napominjemo da će policije tokom novogodišnjih praznika nastaviti sa preventivnim djelovanjem u svim dijelovima Glavnog grada sa ciljem održavanja stabilnog javnog reda i mira", navodi se u sa.

Bonus video: