PRIVEDENI NADLEŽNOM DRŽAVNOM TUŽIOCU

Bijelo Polje: Uhapšena trojica mladića zbog tuče u lokalu, incident nije imao veze za litijom

"Napominjemo da ovaj događaj nije imao nikakve veze sa litijom koja se u tom momentu održavala u Bijelom Polju i ona je kao i prethodnih noći protekla mirno i bez incidenata"
14263 pregleda 16 komentar(a)
Incident u Bijelom Polju, Foto: Jadranka Ćetković
Incident u Bijelom Polju, Foto: Jadranka Ćetković

Tri Bijelopoljca, V.J. (24), E.Č. (25) i A.Š. (28),  uhapšena su zbog nanošenje lakših tjelesnih povreda, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija tereti V.J. i za oštećenje izloga lokala u Bijelom Polju.

"Tokom trajanja litije koja se održavala u Bijelom Polju, izdvojio se V.J. koji je ušao u jedan ugostiteljski objekat i kako se sumnja fizički napao zakpuca tog objekta E.Č. sa kojim je prethodno imao nesuglasice. Na licu mjesta se zateka B.M. (31) iz Bijelog Polja koji je pokušao da spriječi fizički sukob ova dva lica kada ga je, kako se sumnja, A.Š. koji se takođe nalazio u navedenom objektu udario u predjelu glave. V.J. je, kako se sumnja, podesnim sredstvom, polomio staklena vrata ugostiteljskog objekta", navodi se u saopštenju UP.  

Službenici Uprave policije su odmah intervenisali i spriječili veći incident.  

Osumnjičena lica će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom državnom tužilšatvu.   

U ovom događaju lake tjelesne povrede su zadobili B.M, E.Č. i V.J.  

"Napominjemo da ovaj događaj nije imao nikakve veze sa litijom koja se u tom momentu održavala u Bijelom Polju i ona je kao i prethodnih noći protekla mirno i bez incidenata", zaključuju u UP.