PODNIO PRIJAVU

Đurišić tvrdi da mu je u Beogradu ukraden automobil

U prijavi, u koju su "Vijesti" imale uvid, piše da je automobil oznaka PG-JG070 ukraden u beogradskom naselju Voždovac, u noći 15. januara
27017 pregleda 25 komentar(a)
Đurišićev "audi Q7", Foto: Privatna arhiva
Đurišićev "audi Q7", Foto: Privatna arhiva

Podgoričanin Ranko Crni Đurišić prijavio je beogradskoj policiji da mu je prije tri noći u srpskoj prijestonici ukraden "audi Q7".

U prijavi, u koju su "Vijesti" imale uvid, piše da je automobil oznaka PG-JG070 ukraden u tamošnjem naselju Voždovac, u noći 15. januara.

"Automobil sam parkirao 15. januara oko sat iza ponoći na uglu Ulica Gospodara Vučića i Maksima Gorkog, kod kafića Plan B. Oko podne nije ga bilo tu. Prijavio sam policiji krađu", rekao je Đurišić "Vijestima".

Dodao je i da je kafić ispred kog je automobil ukrade pokriven video nadzorom, kao i Druga ekonomska škola koja je u blizini:

"Ako hoće, mogu vidjeti kako i ko ga je ukrao. Saznao sam da je moj automobil nakon toga izašao na auto-put u pratnji bijelog audija koje je imalo upaljenu rotaciju", rekao je Đurišić.

Đurišić je kazao da ukradeni automobil vrijedan oko 50.000 eura.

"Svi kažu da 'audi Q7' ne može da se ukrade, ali meni nema automobila. Ključevi su kod mene. Niko od nadležnih mi ne daje nikakvo objašnjenje", rekao je on.