"LUPALI NA VRATA OD STANA I VRIJEĐALI IH"

Tivat: Policija podnijela prekršajnu prijavu protiv tri osobe zbog vrijeđanja đakona CPC

"S.Đ. (20), N.C. (20) i N.K. (19) su počinili prekršaj grubo vrijeđanje na štetu N.A. i njegove majke M.A. na način što su lupali na vrata stana u kojem su se pomenuti nalazili i vrijeđali ih", saopšteno je iz UP
9785 pregleda 13 komentar(a)
Zgrada SO Tivat, Foto: Siniša Luković, Siniša Luković
Zgrada SO Tivat, Foto: Siniša Luković, Siniša Luković
Ažurirano: 21.01.2020. 18:06h

Policija je u Tivtu podnijela prekršajnu prijavu protiv tri osobe zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, saopšteno je iz Uprave policije.

"S.Đ. (20), N.C. (20) i N.K. (19) su počinili prekršaj grubo vrijeđanje na štetu N.A. i njegove majke M.A. na način što su lupali na vrata stana u kojem su se pomenuti nalazili i vrijeđali ih", saopšteno je iz UP.

Kako saopštavaju, N.A. je đakon Crnogorske pravoslavne crkve, a od S.Đ., N.C. i N.K. su prikupljena obavještenja na zapisnik.

"Sa predmetnim događajem je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenih lica nema elemenata bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti", navodi se u saopštenju. 

"Protiv S.Đ., N.C. i N.K. podnijeta je prekršajna prijava po osnovu člana 7. st. 2. Zakona o javnom redu i miru, zbog grubog vrijeđanja ili naročito drskog i uvredljivog ponašanja na štetu N.A. i njegove majke M.A.", zaključuje se u saopštenju UP.

Preporučujemo za Vas