Sutomore: Dva radnika teže povrijeđena, pali sa građevine

Oni su hitno prebačeni u Opštu bolnicu u Baru, odakle je, kako je portalu Bar info saopštio dežurni hirurg Miroslav Knežević, jedan od povrijeđenih sa povredama grudnog koša, kičme, karlice i lijevog kuka, te više oguljotina po glavi i prelomom nosnih kostiju, upućen na dalji tretman u Klinički centar Podgorica
9479 pregleda 21 komentar(a)
Sutomore (Ilustracija), Foto: Radomir Petrić
Sutomore (Ilustracija), Foto: Radomir Petrić

Dva radnika, obojica crnogorski državljani, zadobila su teške povrede kada su danas oko 13 i 30 pali sa građevine u Sutomoru, piše portal Bar info.

Oni su hitno prebačeni u Opštu bolnicu u Baru, odakle je, kako je portalu Bar info saopštio dežurni hirurg Miroslav Knežević, jedan od povrijeđenih sa povredama grudnog koša, kičme, karlice i lijevog kuka, te više oguljotina po glavi i prelomom nosnih kostiju, upućen na dalji tretman u Klinički centar Podgorica.

“Pacijent je svjestan, ali je zbog težine povreda upućen na Ortopediju i Grudnu hirurgiju KC Podgorica. Drugi pacijent ima prelom lijevog ramena i lijeve potkoljenice. Njega ćemo najvjerovatnije zadržati na oporavku u barskoj bolnici", saopštio je Knežević.

Bonus video: