Uhapšen direktor "Barice NP": Osumnjičen za zloupotrebu ovlašćenja u privredi

U krivičnoj prijavi koja je podnesena protiv njega i njegove firme, navodi se da su to radili na način što nijesu prikazali stvarne rezultate poslovanja u knjigovodstvenoj evidenciji pravnog lica, te su na taj način pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 40.000 eura
6888 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Izvršni direktor „Barice NP“ iz Podgorice, šezdesetogodišnji Z.R. uhapšen zbog sumnje da je zloupotrebio ovlašćenja u privredi, saopšteno je iz Uprave policije i Uprave carina.

U krivičnoj prijavi koja je podnesena protiv njega i njegove firme, navodi se da su to radili na način što nijesu prikazali stvarne rezultate poslovanja u knjigovodstvenoj evidenciji pravnog lica, te su na taj način pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 40.000 eura.

"Službenici Uprave policije su u saradnji sa Upravom carina, u akciji kodnog naziva “LUBECK”, u dužem vremenskom periodu sprovodili mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom lišili slobode Z.R. (60) iz Podgorice, izvršnog direktora i odgovornog lica u društvu sa ograničenom odgovornošću „Barice NP“ iz Podgorice"; navodi se u saopštenju.