TVRDI DA SU TUŽIOCI SAKRILI DOKUMENT OD VIŠEG SUDA

Knežević: Katnić i Čađenović od 14. januara kriju dokument koji "ruši presudu za državni udar"

Pozvao je predsednika Apelacionog suda, predsjednika Višeg suda i vrhovnog državnog tužioca da javno saopšte da li im je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić dostavio dokument, ili ga krije
9264 pregleda 10 komentar(a)
Knežević, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković
Knežević, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je danas da specijalni tužioci Milivoje Katnić i Saša Čađenović od 14. januara kriju dokument koji su dobili, a koji "ruši presudu za državni udar".

Knežević je to kazao na konferenciji u zgradi Skupštine, naglašavajući da su specijalni tužioci taj dokument sakrili i od Višeg suda i od stranaka u postupku.

Poslanik Fronta naglasio je da su Andrija Mandić i Nebojša Medojević službeno odsutni i da isključivo iz tog razloga ne prisustvuju konferenciji.

Pozvao je predsednika Apelacionog suda, predsjednika Višeg suda i vrhovnog državnog tužioca da javno saopšte da li im je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić dostavio dokument, ili ga krije.

Knežević je podsjetio da su oni i 3. februara obavijestili javnost da je Javno tužilaštvo Srbije dostavilo taj dokument SDT-u, ali da je SDT to istog dana demantovalo.