Uhapšen vlasnik "Srpskog kluba": Odgurnuo policajca, u objektu boravilo više osoba?

"M.Đ. je pokušao policijske službenike da spriječi da uđu u ugostiteljski objekat koristeći fizičku snagu kada je i odgurnuo jednog službenika policije", saopšteno iz policije
14628 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 24.03.2020. 22:07h

Državna tužiteljka Danijela Đuković odredila je zadržavanje do 72 sata Bjelopoljcu Miljanu Đukiću, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, u sticaju sa krivičnim djelom sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Đukić je uhapšen danas nakon što je otvorio ugostiteljski objekat u Bijelom Polju, uprkos izrečenim privremenim mjerama Vlade u cilju sprječavanja koronavirusa.

"Službenici Centra bezbjednosti u BIjelom Polju lišili su slobode vlasnika ugostiteljskog objekta „Srpski klub” zbog sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, u sticaju sa krivičnim djelom sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje. M.Đ. (48) je otvorio ugostiteljski objekat uprkos izrečenim privremenim mjerama Ministartsva zdravlja u cilju sprječavanja širenja korona virusa", saošteno je iz Uprave policije.

U trenutku kada su policijski službenici pristupili kontroli ugostiteljskog objekta u kojem se sa vlasnikom nalazilo više lica, M.Đ. je, kako su kazali iz policije, pokušao policijske službenike da spriječi da uđu u ugostiteljski objekat koristeći fizičku snagu kada je i odgurnuo jednog službenika policije.

Bonus video: