Pljevlja: Uhapšene dvije osobe zbog prevoženja više od dva lica

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Disiduboko1

25-03-2020 22:23h
Ovo je finale, 30 godina ništa, ama baš ništa nas dobro nije snašlo. Ovo je teror a ne odbrana od pandemije

Dedcode

26-03-2020 06:45h
Ne mogu se saobraćajni propisi donositi preko televizije i posle par sati hapsiti na ulici ljude koji nisu bili obaviješteni o tome...
Meni bi morali platiti odštetu u sudskom postupku zbog hapšenja... Jedno je prijava i kazna, za koju takođe nema osnova, a drugo je lišavanje slobode!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: