PODIGNUTA KRIVIČNA PRIJAVA

ODT Bijelo Polje: Zadržavanje do 72 sata zbog otvaranja ugostiteljskog objekta

Komunalna policija i pripadnici Uprave policije prilikom kontrole zatekle su P.K. kako služi piće u svom ugostiteljskom objektu
5019 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Bijelom Polju odredilo je P.K. zadržavanje do 72 sata, zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Komunalna policija i pripadnici Uprave policije prilikom kontrole zatekle su P.K. kako služi piće u svom ugostiteljskom objektu.

"Krivičnom prijavom Uprave policije – CB Bijelo Polje predstavljeno je da je osumnjičeni, 30.03.2020.godine, ne poštujući Naredbu za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanja prenošenja koronavirusa, otvorio svoj ugostiteljski objekat koji se nalazi u ul. Muha Dizdarevića, u Bijelom Polju. Tokom kontrole službenika komunalne policije i pripadnika Uprave policije – CB Bijelo Polje u objektu su se nalazila 4 lica kojima je posluženo piće", saopšteno je iz ODT Bijelo Polje.

Iz ovog osnovnog državnog tužilaštva su dodali da će o daljem postupanju povodom ovog događaja, javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Preporučujemo za Vas