Tivćanka odvedena u karantin u Ulcinju zbog kršenja mjera samoizolacije

"Komunalnoj inspekciji i policiji je prijavljeno da K.F. ne poštuje pravila samoizolacije te da je napustila bungalov u kojem živi na Ostrvu cvijeća i uputila se u pravcu Tivta pješke, lokalnim putem Ostrvo cvijeća - Brdišta. Tim komunalne inspekcije i komunalne policije zatekao je K.F. na putnom pravcu na oko stotinu metara udaljenosti od bungalova", navodi se u saopštenju ove lokalne samouprave
3929 pregleda 2 komentar(a)
Ostrvo cvijeća Tivat, Foto: Vijesti
Ostrvo cvijeća Tivat, Foto: Vijesti

Zbog kršenja mjere samoizolacije Tivćanka K.F. (58) sa Ostrva cvijeća odvedena je juče u karantin u Ulcinju i protiv nje će biti podnijeta krivična prijava, saopšteno je iz Opštine Tivat.

"Komunalnoj inspekciji i policiji je prijavljeno da K.F. ne poštuje pravila samoizolacije te da je napustila bungalov u kojem živi na Ostrvu cvijeća i uputila se u pravcu Tivta pješke, lokalnim putem Ostrvo cvijeća - Brdišta. Tim komunalne inspekcije i komunalne policije zatekao je K.F. na putnom pravcu na oko stotinu metara udaljenosti od bungalova", navodi se u saopštenju ove lokalne samouprave.

Oni su dodali da nakon što je upozorena da se vrati u bungalov uručeno joj je rješenje o karantinu.

U pratnji sanitarno-zdravstvemog inspektora K.F. je sprovedena u karantin zbog sumnje da je izvršila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

U Tivtu se pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom nalazi 308 lica.

Bonus video: