Pljevljaku određeno zadržavanje do 72 sata, prijetio medicinskoj tehničarki na radnom mjestu?

Prema nezvaničnim informacijama incident se dogodio na radiološkom odjeljenju nakon što je Milikić Kadribašiću saopštila da njegovoj majci ne može biti snimljeno koljeno
5189 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Državno tužilaštvo u Pljevljima podnijelo je krivičnu prijavu protiv Damira Kadribašića zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti i odredilo mu zadržavanje u trajanju do 72 sata.

Kadribašić se tereti da je 30.marta uputio prijetnje medicinskoj tehničarki Mariji Milikić(65) na njenom radnom mjestu u Oštoj bolnici u Pljevljima.

„Dežurni tužliac Osnovnog tužilaštva u Pljevljima obavještena je da je 30.marta 2020. u Opštoj bolnici Pljevlja lice D.K. uputilo prijetnje medicinskoj radnici M.M. Osnovno tužilaštvo u Pljevljima je i u ovoj kao i svim drugim situacijama postupilo efikasno pa je od strane tužioca naloženo da se lice D.K. odmah liši slobode i protiv istog u hitnom postupku podnese krivična prijava zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti na štetu M.N. Istog dana lice je uz krivičnu prijavu sprovedeno tužiocu na saslušanje i nakon saslušanje u svojstvu osumnjičenog, postupajuća tužiteljka mu je odredila zadržavanje u trajanju od 72 sata“, navodi se u saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima.

Prema nezvaničnim informacijama incident se dogodio na radiološkom odjeljenju nakon što je Milikić Kadribašiću saopštila da njegovoj majci ne može biti snimljeno koljeno, jer se prema odluci Ministarstva zdravlja i uprave bolnice snimanja obavljaju samo za hitne slučajeve

Bonus video: