Leš novorođenčeta pronađen u Zeti

Beživotno tijelo po nalogu tužioca upućeno na obdukciju
74160 pregleda 13 komentar(a)
Policija (ilustracija), Foto: Filip Roganović
Policija (ilustracija), Foto: Filip Roganović

Beživotno tjelo novorođenčeta pronađeno je u jami na jednom imanju u Zeti, a policija i tužilaštvo utvrđuju ko je bacio tek rođenu bebu.

Čedomorstvo je otkriveno 5. aprila, nakon što su zaposleni u Kliničkom centru Crne Gore obavijestili podgoričku policiju da je u njihove prostorije na ukazivanje ljekarske pomoći primljena ženska osoba životno ugrožena, zbog porođaja van medicinske ustanove.

“Policijski službenici su o navedenom događaju upoznali nadležne tužioce u Osnovnom i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Policija je operativnim radom na terenu, u sklopu policijsko - tužilačke aktivnosti, i pretresom imanja i objekta stanovanja ženske osobe pronašla beživotno tijelo novorođenčeta. Beživotno tijelo je po nalogu nadležnog tužioca upućeno na obdukciju. Po nalogu tužioca preduzimaju se dalje mjere i radnje. Izviđaj je u toku”, odgovoreno je “Vijestima” iz Uprave policije. Prema saznanjima “Vijesti”, tridesetšestogodišnjakinja je ljekarima Kliničkog centra rekla da ima ginekoloških problema, ne pominjući da se nedugo prije toga porodila. Ljekari su, međutim, odmah otkrili istinu i obavijestili policiju.

Bonus video: