podnijete krivične prijave

Troje pokušalo da napusti privremeni karantin na Vrelima

Krivične prijave su podnijete protiv S.Đ, E.S. i S.B. zbog sumnje da su počinili krivično djelo - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti
6218 pregleda 3 komentar(a)
Policija u naselju Vrela Ribnička, Foto: Boris Pejović
Policija u naselju Vrela Ribnička, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.04.2020. 12:39h

Podgorička policija je protiv tri osobe podnijela krivične prijave zbog pokušaja napuštanja privremenog karantina na Vrelima Ribničkim, gdje policija obezbjeđuje 23 zgrade u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

"Tri lica su u tri odvojena slučaja pokušala da napuste ovaj prostor koji je obuhvaćen privremenim mjerama izolacije. Policija je spriječila ova lica u toj namjeri i oni su vraćeni u objekte stanovanja", saopšteno je iz policije.

Krivične prijave su podnijete protiv S.Đ, E.S. i S.B. zbog sumnje da su počinili krivično djelo - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Oni su prekršili mjeru izolacije i ograničenje kretanja u naselju Vrela Ribnička izvan stambenog objekta. S.Đ. je mjeru prekšio 6. aprila a E.S. i S.B. su pokušali karantin da napuste 8. aprila", saopšteno je iz Uprave policije.