Podgorica: Uhapšen drugi osumnjičeni za paljenje automobila Soraje Vučelić

Iz Uprave policije saopštili su da ga je podgorička policija identifikovala sprovodeći proaktivne istražne aktivnosti u cilju rasvjetljavanja teških krivičnih djela iz oblasti požara i eksplozija izvršenih u prethodnom periodu na teritoriji Podgorice
4099 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 10.04.2020. 16:50h

Podgoričanin Zlatko Radević (27) uhapšen je zbog sumnje da je sa Dragoslavom Miloševićem (24) u novembru 2015. zapalio automobil Baranke, Soraje Vučelić.

Iz Uprave policije saopštili su da ga je podgorička policija identifikovala sprovodeći proaktivne istražne aktivnosti u cilju rasvjetljavanja teških krivičnih djela iz oblasti požara i eksplozija izvršenih u prethodnom periodu na teritoriji Podgorice.

"Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti slobode je lišen Z.R. (27) iz Podgorice. Naime, 2. novembra 2015. godine, oko 20 časova, u jednom podgoričkom naselju Z. R. je zajedno sa D.M, kako se sumnja, podmetnuo požar na pomenutom vozilu kada je ono u potpunosti uništeno", piše u saopštenju.

Milošević je uhapšen 6. marta, "nakon sprovedene kriminalističke obrade i nakon što su obezbijeđeni materijalni dokazi".

Bonus video: