SMJEŠTEN U BOLNICU

Pucnjava u Bijelom Polju: Ranjen Almir Adilović

Na njega je iz pištolja pucala za sada nepoznata osoba, za koju se pretpostavlja da je iz Berana, nakon čega je prebačen na hiruško odjeljenje u bolnicu
36591 pregleda 7 komentar(a)
Pištolj, Foto: Shutterstock
Pištolj, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.04.2020. 21:58h

Bjelopoljac Almir Adilović (40) ranjen je u pucnjavi danas oko 17 časova u mjestu Poda u Bijelom Polju.

Na njega je iz pištolja za sada nepoznate marke pucala za sada nepoznata osoba, za koju se pretpostavlja da je iz Berana.

Iz Tužilaštva je saopšteno da se "još ne zna identitet napadača, što će biti utvrđeno nakon završene istrage i saslušanja".

“Pucnjavi je prethodila jedna saobraćajna situacija, prilikom isključivanja vozila kojim je upravljao Almir Adilović sa magistralnog puta Bijelo Polje - Berane u mjestu Srđevac”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Najverovatnije je, prema nezvaničnim podacima Vijesti, prilikom preticanja vozila u skretanju, kojim je upravljao Almir Adilović, N.N. lice svojim vozilom udarilo u neku tvrdu podlogu pored puta.

Adilović je nakon zbrinjavanja smješten na hiruško odjeljenje, a prema nezvaničnim informacijama zadobio je povrede okrznuća glave.Iz Bolnice su potvrdili da je "smješten na hiruško odjeljenje, radi dalje opservacije, ali nisu mogli da se izjasne o povredama".

Preporučujemo za Vas