Pljevlja: Prijavio da su mu gosti ukrali televizor, pa se predomislio, podnijete prijave zbog kršenja mjere

Službenici CB Pljevlja, kako je saopšteno, utvrdili da je došlo do kršenja zabrane okupljanja u objektima stanovanja licima koji nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva
11335 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Policija u Pljevljima podnijela je krivične prijave protiv četiri osobe zbog sumnje da su počinili krivično djela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Kako je saopšteno iz Centra bezbjednosti Pljevlja, K.D. (36) ih je prvo pozvao oko 5.15 časova i prijavio da su osobe koje su borravile i njegovom stanu u ulici Oslobođenja, M.M (33), G.E (37) i S.A (22) ukrale televizor.

Ubrzo nakon toga, kako prenosi PV portal, K.D. je opet pozvao policiju i odustao od podnešenja prijave.

"Postupajući po ovoj prijavi policijski službenici CB Pljevlja su utvrdili da je došlo do kršenja zabrane okupljanja u objektima stanovanja licima koji nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva, o čemu su obavijestili ODT u Pljevljima, koji se izjasnio da u radnjama prijavljenih postoje elementi krivičnog djela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti iz čl.287 KZCG te su protiv ova 4 lica podnese krivična prijava u redovnom postupku , zbog kršenja navedene naredbe“, saopšteno je iz CB Pljevlja.

Bonus video: