Baraninu 30 dana zatvora: Vozio pijan, nije se zaustavio na znak policije

On je dodao da je Baranin u hitnom postupku 14. aprika u 08,21 časova priveden kod dežurnog sudije Suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Baru Dubravke Mažić
3852 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Sudija za prekršaje u Budvi - odjeljenje u Baru Dubravka Mažić izrekla je jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 30 dana Baraninu D. G. (36).

“D.G (1984) iz Bara je 13.aprila u vremenskom razdoblju od 19,45 do 20,21h počinio prekršaje iz 317a stav 1 tacka 2 i 3 ZOBS-a (nezaustavljanje na propisani znak ovlašenog policijskog službenika , a nakon što je nešto kasnije zaustavljen utvrđeno je da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu od 2,05 g/kg)” , kazao je “Vijestima” zamjenik Predsjednika suda za prekršaje u Budvi i PR suda Marko Đukanović.

On je dodao da je Baranin u hitnom postupku 14. aprika u 08,21 časova priveden kod dežurnog sudije Suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Baru Dubravke Mažić.

“ Sutkinja Mažić je danas objavila odluku kojom mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od 30 dana, s tim što mu je u kaznu uračunato vrijeme koje je proveo u prostorijama za zadržavanje od 13. aprila od 20,21 čas do 14. aprila u 08, 21 čas. Za prekršaje su mu odredjena po 3 kaznena boda, (ukupno 6) i zastitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije, za oba prekrsaja po 4 mjeseca, odnosno ukupno 8 mjeseci” , kazao je Đukanović

Bonus video: