U Podgorici, Danilovgradu i Kolašinu danas 22 uhapšenih do 19 sati

Policija je samo danas do 19 časova u Podgorici uhapsila 16 osoba zbog kršenja zabrane prisustva i zadržavanja na svim javnim površinama više od jednog lica
14139 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 18.04.2020. 21:39h

Policija je danas do 19 časova u Podgorici, Danilovgradu i Kolašinu uhapsila 22 osobe zbog kršenja privremenih mjera u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

Policija u Podgorici je uhapsila još osam osoba zbog kršenja mjere zabrane prisustva i zadržavanja više od jednog lica na svim javnim površinama.

"Na Trgu Božane Vučinić policijski službenici su zatekli D.S. (36), I.T. (25), A.J. (27), B.L. (27), M.V. (19) i B.M. (19). Osim toga policija je zatekla i T.L. (24) i S.P. (30) u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog koji su prekršili istu mjeru. Sva lica su lišena slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krvično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je, kako ističu, samo danas do 19 časova u Podgorici uhapsila 16 osoba zbog kršenja zabrane prisustva i zadržavanja na svim javnim površinama više od jednog lica.

Takođe, podgorička policija je u Bulevaru Mihaila Lalića zaustavila vozilo u kojem su se nalazile četiri osobe. Uhapšeni su I.K. (32), M.K. (30), D.P.K. (35) i D.H. (30) zbog istog krivičnog djela koje su počinili kršenjem zabrane prevoza više od dva punoljetna lica u putničkom motornom vozilu u isto vrijeme

"Osim toga, službenici policije su registrovali u Danilovgradu i Kolašinu kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja, te je danilovgradska polciija lišila slobode Ž.Š. (33) iz Nikšića koji je boravio na teritoriji Danilovgrada bez potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja", dodaju iz policije.

Kolašinska policija je, takođe, zatekla M.G. (30) iz Podgorice u Kolašinu bez potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. On je uhapšen i priveden nadležnom državnom tužiocu zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Bonus video: