Bar: Krivične prijave protiv četiri lica

"Protiv D.P. (49), koja je izvršna direktorica građevinskog preduzeća D.O.O. “Storymont” iz Bara, takođe je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo falsifikovanje isprave", navodi se u saopštenju
4483 pregleda 0 komentar(a)
Policija u Baru, Foto: Uprava policije
Policija u Baru, Foto: Uprava policije

Policija je u Baru, u sklopu akcije “Potvrda”, a u cilju sprječavanja širenja novog koronavirusa, nastavila planske aktivnosti provjere potvrda izdatih fizičkim licima od strane registrovanih privrednih subjekata za dozvoljeno kretanje vozilima u međugradskom saobraćaju, saopšteno je iz Uprave policije.

Kakom su saopštili, podnijete su dvije krivične prijave protiv četiri fizička lica zbog sumnje da su izvršili šest krivičnih djela.

"Osim toga, provjerama koje su izvršene obuhvaćena su i dva privredna subjekta D.O.O. “Storymont” i “Edeks gradnja”", kaže se u saopštenju.

Kako su kazali, krivična prijava je podnijeta protiv osoba A.D. (38) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave.

"Protiv D.P. (49), koja je izvršna direktorica građevinskog preduzeća D.O.O. “Storymont” iz Bara, takođe je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo falsifikovanje isprave", navodi se u saopštenju.

Pored ova dva lica, u sklopu akcije “Potvrda”, krivične prijave su podnijete i protiv P.O. (41) i H.L. (56) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, kao i krivično djelo falsifikovanje isprava, saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: