Policija rasvijetlila paljenje vozila 2019. godine: Osumnjičene tri osobe

"Od posljedica požara navedeno vozilo je u potpunosti uništeno", kazali su iz UP
2061 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Barska policija rasvijetlila je podmetanje požara na vozilu iz 2019. godine.

Tim povodom uhapšen je R.S. (21) iz Podgorice, zbog krivičnog djela uništenje i oštećenje tuđe stvari. Druge dvije osumnjičene osobe, M.D. (24) iz Podgorice i T.U. (35) iz Republike Albanije nalaze u UIKS-u zbog drugih krivičnih djela pa je policija protiv njih podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

"Barska policija je, preduzimajući aktivnosti na rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti požara, eksplozija i havarija, rasvijetlila podmetanje požara na vozilu iz novembra 2019. godine. Policija je lišila slobode R.S. (21) iz Podgorice zbog krivičnog djela uništenje i oštećenje tuđe stvari. Druga dva osumnjičena lica, M.D. (24) iz Podgorice i T.U. (35) iz Republike Albanije, se nalaze u UIKS-u zbog drugih krivičnih djela pa je policija protiv njih podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su, kako se sumnja, četvrtog novembra 2019. godine, "po unaprijed pripremljenom dogovoru sa jasno definisanim ulogama u namjeri izvršenja krivičnog djela došli iz Podgorice u Bar gdje su čekajući pogodan trenutak u ranim jutarnjim časovima u naselju Šušanj podmetnula požar na vozilu BMW X3 u vlasništvu oštećenog Ć.T."

"Od posljedica požara navedeno vozilo je u potpunosti uništeno", kazali su iz UP.

Bonus video: