Nikšićka policija procesuirala pet osoba zbog zloupotreba opojnih droga

Kako objašnjavaju sa slučajem je poznat tužilac, po čijem nalogu je protiv M.E. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
3818 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je u Nikšiću, vršeći kontrolu vozila kojim je upravljao M.E. (27), pronašla šest pvc pakovanja sa sadržajem zelene materije za koju se sumnja da je opojna droga “marihuana”, ukupne bruto mase oko 60 grama, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako objašnjavaju sa slučajem je poznat tužilac, po čijem nalogu je protiv M.E. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je u ovom gradu izvršila kontrolu lica V.P. (21) i kod njega pronašla i oduzela tri pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge “marihuane”, te i jednu ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem ove droge, tzv. “džoint”", navodi se u saopštenju.

Osim toga, kako saopštavaju, tokom mjeseca aprila kontrolom lica A.N. (21), S.B. (36) i lica P.B. (24) nikšićka policija pronašla je po jedno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge “marihuana” koja su oduzeta.

Sa navedenim je, kako objašnjavaju, upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenih nema elemenata krivčnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, te da se protiv V.P., A.N., S.B. i P.B. podnesu prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotreba opojnih droga.

Bonus video: