Soraja Vučelić-Masoni i Podgoričanka uhapšene na Žabljaku

"Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nijesu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva"
76844 pregleda 45 komentar(a)
Soraja Vučelić-Masoni, Foto: Zoran Đurić, Zoran Đurić
Soraja Vučelić-Masoni, Foto: Zoran Đurić, Zoran Đurić
Ažurirano: 03.05.2020. 17:56h

Baranka Sara (Soraja) Vučelić-Masoni (34) uhapšena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti.

Prema saznanjima Vijesti, sa crnogorskom starletom uhapšena je i Podgoričanka M.M. (33).

"Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nijesu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima", rečeno je iz Uprave policije.

Bonus video: