Baraninu 15 dana zatvora i 180 eura kazna

"Određena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od četiri mjeseca, pet kaznenih bodova i obavezan da pati troškove postupka u iznosu od 30 eura”, kazao je “Vijestima” zamjenik Predsjednika Suda za prekršaje u Budvi i portparol suda, sudija Marko Đukanović.
5873 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sudija Suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Baru Alija Musličić danas je u hitnom postupku kaznio K.M iz Bara (43) kaznom zatvora u trajanju od 15 dana i jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 180 eura.

“ Baranin je sinoć oko 23 časova u ulici Crnogorskih serdara u Baru upravljao neregistrovanim vozilom, a kod sebe nije imao važeću vozačku dozvolu te nije zaustavio svoje vozilo na propisani znak "Stop" ovlašćenog policijskog službenika. Određena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od četiri mjeseca, pet kaznenih bodova i obavezan da pati troškove postupka u iznosu od 30 eura”, kazao je “Vijestima” zamjenik Predsjednika Suda za prekršaje u Budvi i portparol suda, sudija Marko Đukanović.

Bonus video: