Uhapšeni zbog krivolova na Žabljaku Crnojevića

"Operativnim radom utvrđen je identitet lica koja su se nalazila u plovilu i iz kojeg se sumnja da su vršili ulov ribe u mjestu Malo blato, opština Cetinje"
11792 pregleda 3 komentar(a)
Detalj sa snimka, Foto: Screenshot
Detalj sa snimka, Foto: Screenshot
Ažurirano: 07.05.2020. 12:33h

Podgoričani R.B. (40), R.S. (56), M.M. (54) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nezakonit ribolov.

Iz Uprave policije saopštili su da su im lisice na ruke stavili cetinjski policajci, u saradnji sa kolegama iz Podgorice.

Istragu - ko nezakonito lovi ribu u mjestu Malo blato, pokrenuli su nakon što je 6. maja na jednom portalu objavljen video snimak i tekst o ulovu veće količine ribe sa agregatom.

"Operativnim radom utvrđen je identitet lica koja su se nalazila u plovilu i iz kojeg se sumnja da su vršili ulov ribe u mjestu Malo blato, opština Cetinje. Upoznat je nadležni državni tužilac koja je kvalifikovala krivično djelo kao nezakonit ribolov i konstatovala da se u radnjama svih navedenih lica stiču elementi ovog krivčnog djela, te da se protiv lica R.B. podnese i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu", saopšteno je iz UP.

Bonus video: