JEDNOJ OSOBI ODREĐENO ZADRŽAVANJE DO 72 SATA

Nikšić: Maloljetnici osumnjičeni za krađu vozila iz dvorišta porodične kuće

Iz Uprave policije je saopšteno da je rasvijetljena i krađu vozila u vlasništvu N.B. kojem je vozilo, takođe, ukradeno iz dvorišta porodične kuće
2234 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Nikšićka policija tvrdi da je rasvijetlila četiri krivična djela i nadležnom tužilaštvu procesuirala pet lica.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, za krađu vozila iz dvorišta porodične kuće Z.D. osumnjičeni su maloljetni N.V. (14), A.K. (15), I.V. (15) i A.J. (14).

"Obaviješten je tužilac za maloljetnike po čijem nalogu je protiv ovih lica podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa".

Iz policije je saopšteno da je rasvijetljena i krađu vozila u vlasništvu N.B. kojem je vozilo, takođe, ukradenoiz dvorišta porodične kuće.

"Sumnja se da je ovo krivično djelo izvršio S.J. (22) iz Nikšića. Takođe, ovom licu se stavljaju na teret još dva krivična djela teška krađa, jer je, kako se sumnja, u dva navrata izvršio provalu jednog maloprodajnog objekta u ovom gradu i otuđio veću količinu cigareta i alkoholnog pića. Osumnjičeni S.J. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata do privoda sudiji za istragu", saopšteno je iz policije.