napadač prijavljen policiji

Napadnut komunalni policajac u Nikšiću

Načelnik Komunalne policije u Nikšiću, Novica Milović, podsjetio je da su njihovi službenici prošle godine napadnuti dva puta, a šest puta ometani u obavljanju dužnosti
6151 pregleda 4 komentar(a)
Centar Nikšića (ilustracija), Foto: Boris Pejović, Boris Pejović
Centar Nikšića (ilustracija), Foto: Boris Pejović, Boris Pejović

Komunalni policajac Ž.R. napadnut je u Nikšiću, a na njega je nasrnuo D.M, prvo vrijeđajući ga i potom i odgurnuvši, saopšteno je iz Komunalne službe.

Kako je navedeno, napadač je prolazio dok je komunalni policajac bio na terenu i bez razloga nasilnički reagovao, zbog čega je prijavljen Centru bezbjednosti, a napadom će se pozabaviti i Tužilaštvo u Nikšiću.

Načelnik Komunalne policije u Nikšiću, Novica Milović, podsjetio je da su njihovi službenici prošle godine napadnuti dva puta, a šest puta ometani u obavljanju dužnosti.

”Jedan od ranijih nasrtaja kvalifikovan je kao krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a drugi kao sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. U šest slučajeva radilo se prekršajima ometanje i omalovažavanje službenog lica koji su procesuirani i novčano kažnjeni”, precizirao je Milović.