Danilovgrad: Uhapšena jedna osoboa osumnjičena za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

"Osim toga pronađena je i lovačka puška sa isteklim oružnim listom zbog čega je B.R. izdat prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o oružju"
2841 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Policija u Danilovgradu uhapsila je B.R. (64) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u Danilovgradu, vršeći pretres stana i drugih prostorija koje on koristi, pronašla pušku M48 u ilegalnom posjedu, 19 komada municije kalibra 12 mm, te i 18 komada manevarske municije.

"Osim toga pronađena je i lovačka puška sa isteklim oružnim listom zbog čega je B.R. izdat prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o oružju. Po nalogu nadležnog državnog tužioca B.R. je lišen slobode i priveden uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.Osim toga pronađena je i lovačka puška sa isteklim oružnim listom zbog čega je B.R. izdat prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o oružju. Po nalogu nadležnog državnog tužioca B.R. je lišen slobode i priveden uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: