KOTORANIN SE OPORAVLJA U KiJEVSKOJ BOLNICI

Koliko su pomagača imali napadači na Zvicera?

Navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana, pogodila su tri hica, ali su doktori spasli njegove vitalne organe

32824 pregleda 0 komentar(a)
Zvicer, Foto: Detectiv-info
Zvicer, Foto: Detectiv-info

Ukrajinska policija pokušava da utvrdi ko je sve pomagao četvorici muškaraca sa Balkana u napadu na Radoja Zvicera u Kijevu, tvrde tamošnji mediji.

Kotoranin se oporavlja u kijevskoj bolnici i njegovo zdravstveno stanje sinoć je bilo stabilno, rečeno je “Vijestima” nezvanično iz više izvora.

Navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana, pogodila su tri hica, ali su doktori spasli njegove vitalne organe.

Zvicer je izrešetan u utorak u centru Kijeva.

“Zvicer je ranjen... u oblasti Pečersk. U njega je ispaljeno više metaka, od kojih su ga tri pogodila u grudni koš”, napisao je nekoliko sati nakon pucnjave na Fejsbuku, zamjenik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Gerašenko.

Ukrajinski mediji objavili su da je Zvicerov pasoš na ime Petar...

Zbog njegovog pokušaja ubistva ukrajinska policija je uhapsila Baranina Stefana (Mandića) Đukića (30), Podgoričanina Emila Tuzovića (30) i Nišlije Petra Jovanića (46) i Milana Brankovića (31).

Dan kasnije uhapšen je i službenik Nacionalne policije Ukrajine Rostislav Černobrivi, kojeg kolege sumnjiče da je pomagao napadačima na Zvicera. Tu informaciju objavio je “Country Policy”, pozivajući se na izvore u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ukrajine.

Kako se navodi, Černobrivi je viši narednik kijevske policijske pukovnije. “Prema istrazi, Černobriv je sa drugim policajcima iz kijevskog puka pomogao ubicama od trenutka kada su stigli u Ukrajinu”, saopšteno je.

Preporučujemo za Vas