Još traje suđenje policajcu okrivljenom za prebijanje djevojke u Kolašinu

Sudija Arsen Popović odložio je jučerašnji pretres za 16. jul. Tada bi
trebalo da bude obavljen uvid u snimak izuzet sa videonadzora objekta u
kojem se dogodio incident. Punomoćnik Sekulić, advokat Srđa Lješković
kazao je da smatra da je izvedeno dovoljno dokaza kako bi utvrdila krivica
okrivljenog

4564 pregleda 21 reakcija 4 komentar(a)
Sekulićeva nakon prebijanja, Foto: Privatna arhiva
Sekulićeva nakon prebijanja, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 01.06.2020. 16:37h

Postupak u kojem se sudi policjacu Ivanu Bojiću, kojeg Osnovno državno tužilaštvo (ODT) tereti za nasilničko ponašanje, te nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, predugo traje, kazala je Maja Raičević iz Centra za ženska prava.

Kolašinka Andrea Sekulić, pred sudom je ranije ispričala da je okrivljeni Bojić , 9. Juna prošle godine, u toaletu noćnog kluba Seket, dva puta tukao, od čega je gubila svijest.

„Podsjećam da je od napada Bojica na našu korisnicu prošlo već godinu dana, da tužilaštvo nije odreagovalo u skladu sa najboljim interesima oštećene. Optužni predlog , pod našim pritiskom, podignut tek tri mjeseca kasnije, u septembru 2019. Dužina ovih postupaka iscrpljuje žrtve, pa ova praksa mora hitno se mijenja.“- kazala je Raičević.

Sudija Arsen Popović odložio je jučerašnji pretres za 16. jul. Tada bi trebalo da bude obavljen uvid u snimak izuzet sa videonadzora objekta u kojem se dogodio incident. Punomoćnik Sekulić, advokat Srđa Lješković kazao je da smatra da je izvedeno dovoljno dokaza kako bi utvrdila krivica okrivljenog.

Bonus video: