Uhapšen Podgoričanin: Pijan vozio auto i preticao više vozila u tunelu "Sozina"

U saopštenju se navodi da kada su B.N. zaustavili policajci, on je uhapšen i priveden nadležnom sudiji uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog toga što je počinio četiri prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima

6547 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija uhapsila je B.N. (24) iz Podgorice koje je upravljalo putničkim motornim vozilom sa koncentracijom od 1,13 g/kg alkohola u organizmu i preticao više vozila u tunelu "Sozina", saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Nakon toga se nije zaustavio na propisan znak ovlašćenog policijskog službenika, te je nastavio kretanje i izvršio preticanje još jednog vozila preko neisprekidane linije u nepreglednoj krivini", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da kada su B.N. zaustavili policajci, on je uhapšen i priveden nadležnom sudiji uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog toga što je počinio četiri prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

"Ovom licu je od strane nadležnog sudije izrečena kazna zatvora od 15 dana, novčana kazna u iznosu od 900 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 13 mjeseci, kao i 12 kaznenih bodova", uaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: