nastavak 1. jula

Odloženo suđenje Nebojši Meodjeviću

"Glavni pretres je odložen zbog nemogućnosti branilaca pojedinih okrivljenih koji su iz Republike Srbije da pristupe na glavni pretres", rekla je Muzurović

1961 pregleda 2 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Nastavak suđenja Nebojši Medojeviću, lideru PZP-a, optuženom za stvaranje kriminalne organizacije, biznismenu Momiru Nikoliću, optužen za utaju poreza i doprinosa, te još deset okrivljenih, koje je za danas bilo zakazano u Višem sudu u Podgorici, odložen je za 1. jul, kazala je Aida Muzurović samostalni savjetni za odnose sa javnošću.

"Glavni pretres je odložen zbog nemogućnosti branilaca pojedinih okrivljenih koji su iz Republike Srbije da pristupe na glavni pretres", rekla je Muzurović.

Lider PzP-a Nebojša Medojević i biznismen iz BiH Momir Nikolić, optuženi su da su tokom 2016. godine na teritoriji Crne Gore organizovali kriminalnu organizaciju sa ciljem vršenja krivičnog djela pranje novca, radi sticanja nezakonite dobiti i moći. Pripadnici te organizacije, prema optužnici postali su direktor Pokreta za promjene Dejan Vujisić, tehnički sekretar partije Željko Šćepanović, Gordan Konatar, v.d. glavne urednice programa TV Budva Iva Pavlović, član Izvršnog odbora Nove srpske demokratije Petar Drašković, Luka Radunović, Vladislav Bulatović, predsjednik mladih DNP-a Nikola Jovanović, Aleksandar Sekulić, i član Glavnog odbora PzP-a Mladen Jovanović.

Preporučujemo za Vas