Krvične prijave protiv osumnjičenih za krađu novca, garderobe, municije...

"Naime, krivična prijava je podnijeta protiv S.P. (34) iz Nikšića i on je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa na način što je iz porodične kuće oštećenog otuđio 30 flaša alkoholnog pića, dva ručna sata i dvije kutije municije"

1026 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija je podnijela krivične prijave protiv osoba koje su osumnjičene za krađe i teške krađe prilikom kojih su otuđivali novac, garderobu, bankovne kartice, ručne satove, municiju.

"Naime, krivična prijava je podnijeta protiv S.P. (34) iz Nikšića i on je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa na način što je iz porodične kuće oštećenog otuđio 30 flaša alkoholnog pića, dva ručna sata i dvije kutije municije. Osim toga, podgorička policija je podnijela krivične prijave i protiv B.R. (24), B.L. (17), E.S. (16) i D.Lj. (41) zbog sumnje da su izvršili krivična djela krađa, dok je protiv maloljetnog L.R. (14) podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa", saopšteno je iz Uprave policije.

Kažu da se sumnja da je L.R. krivično djelo koje mu se stavlja na teret izvršio na način što je od oštećene otrgao torbu i otuđio određenu količinu novca, bankovne kartice i lična dokumenta.

Bonus video: