Slavili izlazak Leona Drešaja iz zatvora, pa ih privela policija

Iz Uprave policije saopšteno je da su u noći između 12. i 13 juna, u Tuzima, kontrolisali više bezbjednosno interesantnih lica i njima bliskih lica

46711 pregleda 306 reakcija 13 komentar(a)
Pronađeni pištolj, Foto: Uprava policije
Pronađeni pištolj, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 13.06.2020. 21:05h

Podgorička policija je u Tuzima prekinula veselje Leona Drešaja (48), koji je sa prijateljima slavio izlazak iz zatvora.

Nakon racije uhapšen je Ludvig Dušević (46), kojeg policija sumnjiči da je, kada ih je vidio, odbacio revolver "Taurus" 38 specijal, a domaćin i 14 njegovih prijatelja privedeni su u policiju.

Policija je od njih, zbog vještačenja, oduzela telefone i automobile.

Iz Uprave policije saopšteno je da su u noći između 12. i 13 juna, u Tuzima, kontrolisali više bezbjednosno interesantnih lica i njima bliskih lica.

"Policijska saznanja su ukazivala da se na jednoj proslavi nalazi više lica interesantnih za službu iz zemlje i inostranstva. Nakon sprovedene kontrole u službene prostorije Centra bezbjendosti Podgorica privedeno je 16 lica"...

Privedeni su Viktor Drešaj (52), Artan Drešaj (35), Kristijan Drešaj (25), Zef Camaj (55), Robert Drešević (47), Ludvig Dušević (46), Mikelj Drešaj (40), Leon Drešaj (48), Rako Camaj (54) iz Crne Gore, Altin Keka (45), Ardin Keka (24), Anton Kokaj (54), Anton Džani (42), Fabjan Papaj (40) i Toni Kokaj (34) iz Republike Albanije i Andrej Spaci (52) iz Hrvatske.

"Od svih lica su privremeno oduzeta vozila i sredstava komunikacije radi provjera i sprovođenja forenzičkih analiza a u cilju sprječavanja i otkrivanja teških krivičnih djela.

Pregledom objekta u kojem su boravila navedena lica policija je pronašla odbačen revolver marke 'Taurus' 38 specijal i pet komada municije. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivanih materija uhapšen je L.D. (46). Nakon saslužanja državni tužilac za ovo lice odredio zadržavanje u prostorijama policije do provoda nadležnom sudiji za istragu", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: