Herceg Novi: Policija oduzela pušku i podnijela krivičnu prijavu

U saopštenju se navodi da je o događajaju upoznat nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv N.A podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

5656 pregleda 1 komentar(a)
Oduzeta puška, Foto: Uprava policije
Oduzeta puška, Foto: Uprava policije

Policija u Herceg Novom je pretresom stana pronašla i oduzela pušku u ilegalnom posjedu i protiv jedne osobe podnijela krivičnu prijavu, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Policija je, postupajući po naredbi sudije za istargu, u sklopu aktivnosti koje se sprovode radi pronalaska oružja i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.A. (30) iz Herceg Novog. Pretresom je pronađena i oduzeta puška M-48 u ilegalnom posjedu koja će biti predemet vještačenja u Forenzičkom centru", istakli su iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je o događajaju upoznat nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv N.A podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: