ODT Kotor: Carevićev sin napao policajca

"Nakon analize svih prikupljenih informacija biće donijeta odluka o daljem postupanju", piše u saopštenju

55495 pregleda 237 reakcija 29 komentar(a)
Detalj ispred Opštine Budva tokom hapšenja Milana Carevića, Foto: Vuk Lajović
Detalj ispred Opštine Budva tokom hapšenja Milana Carevića, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 17.06.2020. 13:49h

Sin gradonačelnika Budve Marka Carevića, Milan Carević napao je policajca, saopšteno je danas iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Kotoru.

U saopštenju se navodi da je dežurnog tužioca tog tužilaštva, budvanska policija obavijestila da je privedena osoba, koja je ispred zgrade Opštine Budva napala policajca koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

"Nakon privođenja, u Centru bezbjednosti Budva lice koje je napalo policijskog službenika identifikovano je i utvrđeno je da se radi o M.C. iz Budve", ističe se u saopštenju.

Iz ODT Kotor su kazali da je dežurni tužilac naložio da se povodom ovog događaja prikupe sva neophodna obaveštenja, od Carevića, oštećenog policajca i svih prisutnih, te da se pribavi medicinska dokumentacija za oštećenog.

"Nakon analize svih prikupljenih informacija biće donijeta odluka o daljem postupanju", piše u saopštenju.

Dežurni tužilac je naknadno obaviješten, da je u Budvi više lica, među kojima su i K.R. i M.C. privedeni zbog ometanja službenih lica da obave službenu radnju – asistenciju Upravnoj inspekciji. Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru će nakon prikupljanja potrebnih obaveštenja i o ovom događaju, donijeti odluku o daljem postupanju", zaključuje se u saopštenju.

Gradonačelnik Budve Marko Carević i predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine Budva.

Uhapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savjetnik.

Uhapšeni su i sin i brat Marka Carevića.

Bonus video: