Završne riječi na suđenju za ubistvo policajca Kujovića - 16. jula

Memića optužnica tereti da je bijelim vozilom “Golf 2”, prošao kroz Tomaševo i usmrtio policajca Kujovića, a potom pobjegao sa lica mjesta

1921 pregleda 1 komentar(a)
Policajci odvode Memiću u prostorije VIšeg suda u Bijelom Polju, Foto: Jadranka Ćetković
Policajci odvode Memiću u prostorije VIšeg suda u Bijelom Polju, Foto: Jadranka Ćetković

Završne riječi suđenja Enisu Memiću iz Brodareva, optuženog da je automobilom usmrtio policajca Irfana Kujovića, na regionalnom putu Slijepač most-Tomaševo, zakazane su za 16.jul.

To je saopšteno danas u Višem sudu u Bijelom Polju, pred kojim je Enis Memić odgovara zbog teškog ubistva policajca Kujovića, 22. jula 2015. godine.

Tokom pretresa izvedeni su preostali pisani dokazi, a završne riječi su odložene nakon što je advokat optuženog Kasim Dizdarević zatražio da se završne riječi snimaju audio tehnikom, zbog same važnosti sudskog postupka, ali i kako bi osim stručne bila upoznata i laička javnost.

Memića optužnica tereti da je bijelim vozilom “Golf 2”, prošao kroz Tomaševo i usmrtio policajca Kujovića, a potom pobjegao sa lica mjesta.

Memić je tokom suđenja tvrdio da nije ni prolazio vozilom kroz Tomaševo, već da se iz Podgorice, u društvu brata vratio kroz granični punkt u Dobrakovu, koji je prošao pješice.

Bonus video: