UP: Uhapšena jedna osoba, pronađena marihuana i 421 gram heroina

"Podgorička policija je, postupajući na osnovu operativne informacije Sektora kriminalističke policije, u ulici Miloja Pavlovića kontrolisala N.B. (36) kod kojeg je pronašla i oduzela nekoliko pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin, manju količinu marihuane"

6145 pregleda 0 komentar(a)
Pronađena opojna droga, Foto: Uprava policija
Pronađena opojna droga, Foto: Uprava policija

Jedna osoba je uhapšena zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodila, držala i stavljala u promet opojne droge, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su dodali da su službenici Sektora kriminalističke policije i Centra bezbjednosti Podgorica pronašli veću količinu heroina.

"Podgorička policija je, postupajući na osnovu operativne informacije Sektora kriminalističke policije, u ulici Miloja Pavlovića kontrolisala N.B. (36) kod kojeg je pronašla i oduzela nekoliko pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin, manju količinu marihuane i novac u iznosu od 615 eura", navodi se u saopštenju.

Nakon kontrole N.B., pretresen je i njegov stan.

"Dobijanjem naredbe od strane sudije za istragu Višeg suda, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija gdje su pronađena i oduzeta četiri pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin težine oko 418 grama, četiri pakovanja sa sadržajem manje količine marihuane, vaga za precizno mjerenje i mikser za miješanje sa tragovima heroina. Ukupno je pronađeno i oduzeto oko 421 gram heroina", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: