Demokrate: Policija je bacila otrov među djecu, pozivamo Veljovića i Nuhodžića da podnesu ostavke

"Ovo naročito ako smo poslednjih dana vidjeli drsko negiranje povezanosti policije sa ovim slučajem, izmišljanjem počinilaca ovog gnusnog djela i spremnost da se teret krivice sa policije po svaku cijenu prebaci na drugog"

14668 pregleda 146 reakcija 64 komentar(a)
Demokrate: Dokaz da je policija ispalila suzavac, Foto: Demokrate
Demokrate: Dokaz da je policija ispalila suzavac, Foto: Demokrate

Ako je neko imao bilo kakvu sumnju da je policija ispalila projektil sa suzavcem direktno u salu među djecu, dostavljamo javnosti na uvid krunski dokaz koji u potpunosti raskrinkava laži i konstrukcije Uprave policije. Sa fotografije se jasno vidi da je policijski projektil probio staklo na krovu dvorane i ušao u salu gdje su djeca trenirala, saopštile su Demokrate.

Generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović je u emisijii "Načisto" opisao video zapisu iz kojeg se, kako Bogdanović tvrdi, jasno vidi da službenik policije ispaljuje projektil koji ide putanjom do prozora na krovu sportskog centra, zatim probija staklo na prozoru a potom ulazi u dvoranu među djecu.

"Ekskluzivna fotografija koju dostavljamo javnosti na uvid potvrđuje sve izrečene navode Bogdanovića i ne ostavlja prostor za bilo kakve dileme i nove konstrukcije", kazale su Demokrate.

Oni smatraju da je nakon svih dokaza neobitna činjenica ko je bacio suzavac i tako prekinuo dječiji trening u Mediteranskoj hali.

"Dakle, policija je bacila otrov među djecu, to je nepobitna i nesporna činjenica. Pozivamo direktora Uprave policije i Ministra unutrašnjih poslova da odmah podnesu ostavku. Ovo naročito ako smo poslednjih dana vidjeli drsko negiranje povezanosti policije sa ovim slučajem, izmišljanjem počinilaca ovog gnusnog djela i spremnost da se teret krivice sa policije po svaku cijenu prebaci na drugog. Nakon ove fotografije Veljovića, Lazovića i Markovića ne može oprati ni Jadransko more", kazale su Demokrate.

Bonus video: