Potvrđena optužnica protiv Đukića za ubistvo Klisića

Za Đukićem i njegovom ženom raspisane su crvene međunarodne potjernice Interpola jer su nedostupni našim pravosudnim organima

4894 pregleda 0 komentar(a)
Viši sud u Podgorici, Foto: Savo Prelević
Viši sud u Podgorici, Foto: Savo Prelević

Vanraspravno vijeće kojim je predsjedavao sudija Boris Savić potvrdilo je optužnicu kojom se Stefan Đukić tereti da je 1. novembra prošle godine ubio Jovana Klisića i ranio Velizara Gardaševića.

Optužnicom koju zastupa specijalni tužilac Saša Čađenović, obuhvaćeni su Đukićeva supruga, majka i polubrat – Danijela Mandić, Zorica Đurović, Vuk Lakićević, zatim Marko Vujadinović (27), Hasip Murić (44), Andrija Glavičanin i Bojan Vuksanović, koji se terete za stvaranje kriminalne organizacije.

Za Đukićem i njegovom ženom raspisane su crvene međunarodne potjernice Interpola jer su nedostupni našim pravosudnim organima. Prema navodima optužnice, Đukić se tereti da je direktni izvršilac ubistva Klisića i ranjavanje Gardaševića.

On je optužen i da je dva i po mjeseca prije ovog zločina naoružan automatskom puškom upao u barski lokal ,,Savoja“ da bi likvidirao Gardaševića, ali ovaj u tom momentu nije bio u lokalu.

Bonus video: