Tvrdi da nije bilo sudara tokom proslave

Vozač kombija kazao da je juče bio u policijskoj stanici u Kotoru po njihovom pozivu nakon objavljenog snimka

10909 pregleda 18 komentar(a)
Sa snimka, Foto: Printscreen
Sa snimka, Foto: Printscreen

Vozač automobila koji je tokom jučerašnje proslave Dana državnosti vozilom, na čijem su se krovu nalazile dvije osobe, skrenuo ka automobilu koji je na kolovozu dolazio iz suprotnog pravca, tvrdi da na snimku koji je objavljen na portalu Vijesti nije došlo do sudara dva vozila.

Kazao je da je juče u policijskoj stanici u Kotoru po njihovom pozivu nakon objavljenog snimka pošao kako bi napravili zapisnik, fotografisali vozilo i uzeli izjavu od njega kao osobu koja je upravljala vozilom.

"U toku vožnje sam na desnom retrovizoru primijetio vozilo koje je stajalo paralelno nama i hoće da uđe u kolonu ili da me pretekne sa desne strane. Nisam siguran koju je radnju htio da izvrši i mahom sam se cimnuo i skrenuo u moju lijevu stranu i tada prešao dijelom na suprotnu traku i odmah se vratio u moju traku. U tom momentu nailazi osoba koja je snimala telefonom i vozila iz kontra smjera ali ja se vraćam u svoju traku i nikakvog kontakta vozilima nije bilo sto možete provjeriti u MUP-u, a i sa tom osobom", ističe se u demantiju.

Napominje i da mu je žao osobe koja je sve snimila i zbog jučerašnjeg događaja doživjela stres.

Vozač kombija tvrdi i da mu je porodica tokom jučerašnjeg dana doživjela razne uvrede, te da se ne osjećaju bezbjednim.

Bonus video: