U Beranama pronađena marihuana i municija; dva lica uhapšena

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju

7624 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Službenici Centra bezbjednosti Berane su, preduzimajući aktivnosti na otkrivanju i sprečavanju tzv. ulične prodaje opojnih droga na teritoriji Berana, u dvije koordinirane akcije izvršili zaplijene marihuane, saopštili su iz Uprave policije.

Pregledom vozila kojim je upravljao P.B. (23) iz Berana policija je pronašla i oduzela pakovanje sa sadržajem marihuane ukupne težine od oko 56 grama. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, koji je naložio da se ovo lice liši slobode zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osim toga, policija je po nalogu nadležnog suda izvršila pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije koje koristi N.M. (20) iz Berana. Pretresima su pronađeni i oduzeti marihuna težine oko 114 grama, 12 komada municije kalibra 7,65mm, 15 baklji i petarde.

Po nalogu tužioca N.M. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelo, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju.

Bonus video: