Berane: Prekršajno procesuirano pet osoba zbog isticanja zastave druge države

"Tokom kretanja u koloni vozila koja je organizovana 12. jula u Beranama povodom izražavanja nezadovoljstva usvojenim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica B.V. (27), V.D. (61) i G.J. (57) iz Berana i M.Đ. (31) i S.S. (60) iz Andrijevice su isticali zastave druge države na javnom mjestu čime su počinili prekršaj iz člana 23 Zakona o javnom redu i miru"

5875 pregleda 53 reakcija 53 komentar(a)
Berane, Foto: Tufik Softić
Berane, Foto: Tufik Softić

Beranska policija podnijela je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv pet osoba zbog prekršaja iz člana 23 Zakona o javnom redu i miru, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Tokom kretanja u koloni vozila koja je organizovana 12. jula u Beranama povodom izražavanja nezadovoljstva usvojenim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica B.V. (27), V.D. (61) i G.J. (57) iz Berana i M.Đ. (31) i S.S. (60) iz Andrijevice su isticali zastave druge države na javnom mjestu čime su počinili prekršaj iz člana 23 Zakona o javnom redu i miru", piše u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: