Pored polomljenog kamiona zapalili državnu zastavu

To je Vijestima kazao Savović, koji je ostatke zapaljene zastave našao jutros.

9660 pregleda 9 komentar(a)
Savović, Foto: Savo Prelević
Savović, Foto: Savo Prelević

Paljenjem crnogorske zastave na mjestu gdje je tokom prazničnih dana polomljen kamion Željka Savovića, neko je istražitelje pokušao da navede na pogrešan trag.

To je Vijestima kazao Savović, koji je ostatke zapaljene zastave našao jutros.

Političkog direktora Prave Crne Gore tužiteljka je jutros obavijestila da s obizom na visinu štete, koja je manja od 3.000 eura, istraga nije u njenoj nadležnosti.

"Jutros od 7:15 do 10:15 sam čekao da neko dođe u vezi sa izuzimanjem dokaza. Posle toga sam pošao u Pravu. U međuvremenu sam stupio u vezu sa tužiocem koji je bio juče dežuran, gospođom Majom Janković. S obzirom da je šteta manja od 3.000 eura, ona ovo nije mogla kvalifikovati kao krivično djelo niti procesuirati po službenoj dužnosti. Rekla mi je da bi iz Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad trebao neko da dođe, izuzme snimke sa kamera i uradi ostale radnje po pitanju prikupljanja dokaza. Do sada nije dolazio niko", rekao je Savović.

Objasnio je i gdje je i kada našao tragove paljenja zastave:

"Jutros kad sam došao našao sam tragove zapaljene crnogorske zastave, sa istočne strane salona, kojih juče nije bilo. Vjerovatno, posle pisanja Vijesti, neko je htio da policiju navede na pogrešan trag", rekao je on.

Vijesti su sinoć objavile da je političkom direktoru Prave tokom prazničnih dana, polomljen kamion koji je bio parkiran u Spužu, ispred salona namještaja. Nakon incidenta, Savović je poručio da ga nisu mogli kupiti, pa neće moći ni da ga uplaše.

Bonus video: