Kod Budvanina pronađeno oko 10 kilograma narkotika, pušten da se brani sa slobode

Kako su saopštili, uhapšen je V.P. (25) iz Budve zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji ga je nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode

36308 pregleda 767 reakcija 106 komentar(a)
Pronađeni narkotici, Foto: Twitter
Pronađeni narkotici, Foto: Twitter

U Budvi je uhapšena osoba kod koje je pronađeno oko 10 kg narkotika, a nakon salušanja tužilac ga je pustio da se brani sa slobode

"Budvanska kriminalistička policija je, preduzimajući aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje opojnih droga, pronašla i oduzela oko 10 kilograma različitih vrsta narkotika", saopšteno je iz UP.

Kako "Vijesti" saznaju, riječ je o Vasiliju Pavićeviću.

Kako su saopštili, uhapšen je V.P. (25) iz Budve zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji ga je nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.

Policija je, kako je saopšteno, po nalogu sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretrese na dvije lokacije koje koristi V.P.

"Pretresom na jednoj lokaciji je pronađeno i oduzeto: 7.650 grama marihuane, 163,2 grama kokaina, 921,8 grama hašiša, 150,9 grama amfetamin, 107,8 grama ekstazija, 1263,4 grama praškaste materije bijele boje čiji će se sastav utvrditi vještačanjem, dvije vage za precizno mjerenje i mobilni telefon, dok je na drugoj lokaciji policija pronašla i oduzela 84,7 grama marihuane, 32,5 grama amfetamina kao i sveske sa podacima za koje se sumnja da su evidencije o prodaji opojnih droga", zaključeno je u saopštenju UP.

Bonus video: