Cetinje: Uhapšen zbog sprječavanja službenog lica u vršenju službene radnje

Osim toga, kako je saopšteno, po naredbi nadležnog suda cetinjska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.V. gdje je pronađena određena količina eksploziva i detonatorska kapisla

11544 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Cetinjska policija uhapsila osobu zbog sprječavanja službenog lica u vršenju službene radnje, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policija je na Cetinju podnijela krivičnu prijavu protiv V.V. (55) koji je službenici Uprave za bezbjednost hrane uputio riječi uvrjedljive i prijeteće sadržine", kaže se u saopštenju.

Osim toga, kako je saopšteno, po naredbi nadležnog suda cetinjska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.V. gdje je pronađena određena količina eksploziva i detonatorska kapisla.

Ovi predmeti su, stoji u saopštenju, upućeni na vještačenje nakon kojeg će se nadležni tužilac izjasniti o kvalifikaciji djela.

"V.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje i njemu je nadležni tužilac odredio zadržavanje do 72 sata", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: