Laković uhapšen, sumnjiči se za pokušaj ubistva

Lakovića sumnjiče da je "Golfom“ velikom brzinom ušao u porodično dvorište porodice Ščepanović i udario dva oštećena lica vozilom

77875 pregleda 198 reakcija 44 komentar(a)
Laković, arhiva, Foto: Savo Prelević
Laković, arhiva, Foto: Savo Prelević

Podgoričanin Boban Pobro Laković (36) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti sugrađane D.Š. i F. Š, saznaju Vijesti iz Uprave policije.

Kako Vijesti saznaju riječ je o Dušku i Filipu Šćepanoviću.

"Podgorička policija je lišila slobode bezbjednosno interesantno lice B.L. (36) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu D.Š. (53) i F.Š. (27)", odgovoreno je Vijestima.

Lakovića sumnjiče da je 22. jula "Golfom“ velikom brzinom ušao u porodično dvorište porodice Ščepanović i udario dva oštećena lica vozilom.

" Osumnjičeni je ostavio vozilo i udaljio se u neoznatom pravcu. Ovom događaju je prethodnio verbalni i fizički sukob B.L. i D.Š. F.Š. je u ovom događaju zadobio teške tjelesne povrede a D.Š. lake. Osumnjičeni je ubrzo nakon počinjenog djela lociran i lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilšatvu zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju".

Šćepanović boluje od Daunovog sindroma, smješten u risansku bolnicu

Oštećeni Šćepanović Filip ima Daunov sindrom. On je sa teškim povredama prebačen u risansku bolnicu gdje je primljen sa otvorenim prelomom butne kosti , karlicom polomljenom sa obije strane.

Njemu su nagnječeni i pršljenovi.

Bonus video: