Zekić zbog međe pokušao ubiti Adrovića?

“Prešli su u naš porodični posjed i napali me na vratima kuće”, rekao je Adrović “Vijestima”

9715 pregleda 10 komentar(a)
Berane, Foto: Tufik Softić
Berane, Foto: Tufik Softić

Dugogodišnja svađa oko zemljišne međe između porodica Adrović i Zekić u beranskom naselju Hareme, prije dvije noći završena je pokušajem ubistva Alisa Adrovića, koji je više puta uboden nožem i hapšenjem Miljana Zekića.

Taj Beranac tvrdi da su ga, u srijedu veče, oko 20 časova, na kućnom pragu napali prve komšije - Miljan Zekić i njegov brat A. Zekić.

Tvrdi da su ga potom brutalno pretukli, uz upotrebu noža.

“Prešli su u naš porodični posjed i napali me na vratima kuće”, rekao je Adrović “Vijestima”.

Nakon napada, ranjeni Adrović zbrinut je u beranskoj Opštoj bolnici, ali je jutros, zbog situacije u toj zdravstvenoj ustanovi, koja je kovid-centar za sjever Crne Gore, pušten kući, gdje će ga ljekari svakodnevno obilaziti.

Adrović je rekao da ima desetak rana od noža, od kojih su najozbiljnije dvije - jedna na vratu u blizini arterije, i druga na stomaku, pored pankreasa.

“Na vratu mi je ubodna rana, odmah pored glavne arterije”, tvrdi Adrović.

“Vijestima” su iz policije zvanično potvrdili da je u naselju Hareme došlo do, kako su kazali, “eskalacije dugogodišnje komšijske svađe i upotrebe noža”.

“Miljan Zekić je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično djelo ubistvo u pokušaju, sproveden u Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju. Određeno mu je zadržavanje”, rečeno je iz beranske policije.

Istragu slučaja preuzeo je viši državni tužilac, koji je već počeo saslušanje ostalih aktera tog događaja.

Bonus video: