biće podnijet Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog vrijeđanja policije

UP: Uhapšena jedna osoba u Baru zbog izazivanja panike i nereda preko društvene mreže

"Identifikovan je D.Ć. (28) iz Bara kao administrator stranice na jednoj društvenoj mreži na kojoj je objavio lažnu vijest da pripadnici Uprave policije pripremaju izazivanje sukoba i napad na učesnike javnih okupljanja u pokretu, što je apsolutna neistina", navodi se u saopštenju

14403 pregleda 681 reakcija 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay.com
Ilustracija, Foto: Pixabay.com

Barska policija je u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijela krivičnu prijavu protiv osobe za koju se sumnja da je izvršila krivično djelo izazivanje panike i nereda, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, identifikovan je D.Ć. (28) iz Bara kao administrator stranice na jednoj društvenoj mreži na kojoj je objavio lažnu vijest da pripadnici Uprave policije pripremaju izazivanje sukoba i napad na učesnike javnih okupljanja u pokretu, što je apsolutna neistina", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da će protiv ove osbe biti podnijet Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog toga što je, kako tvrde iz Uprave policije, na ovoj stranici postavljao sadržaje kojima je omalovažavao i grubo vrijeđao policijske službenike.